Za nas u Dentalnom studiju Grbac

Najveće je veselje vidjeti naše pacijente,

male i velike, nasmijane i zadovoljne!

Hvala vam sto ste prepoznali naš trud i ljubav prema poslu i preporučujete nas obitelji i prijateljima. Zakažite svoj termin i uvjerite se, postanite i vi dio naše velike obitelji!

Za nas u Dentalnom studiju Grbac

Najveće je veselje vidjeti naše pacijente, male i velike,

nasmijane i zadovoljne!

Hvala vam sto ste prepoznali naš trud i ljubav prema poslu i preporučujete nas obitelji i prijateljima. Zakažite svoj termin i uvjerite se, postanite i vi dio naše velike obitelji!

Što kažu naši pacijenti

Uvijek sam imao nesigurnosti u vezi svojih zuba. Nitko mi nije mogao / htio pomoći u Belgiji! Posjetio sam puno zubara! Čuo sam za Vedranu zahvaljujući prijatelju i jako sam sretan što sam je našao. Ona je jako talentirana, draga, profesionalna! U ordinaciji sam se osjećao kao kod kuće, odradila je nevjerojatan posao, objasnila mi je sve što sam željeo / trebao znati. Promijenila je moj život. Osjećam se tako samouvjereno sa svojim novim zubima. Njezin je tim također nevjerojatan. Nisam mogao poželjeti bolji tretman / rezultat.

FemkeBelgium

Posjetio sam u Vedranu iz Sjedinjenih Američkih Država nakon što je bliski prijatelj konstantno pričao o svom iskustvu i kvaliteti usluge koju je primio od Vedrane i njezinog osoblja. Moje iskustvo je bilo baš kao što ga je on dočarao u svojim pričama, čak i mnogo bolje! Moji zubi zahtijevali su puno stomatološkog rada. Endondoncija, implantati, ljuskice i pregršt drugih stvari za koje se čak ne sjećam ni imena. Ostao sam otprilike 2 tjedna i proveo sam oko 20 sati u njezinoj stolici. Prema meni su se svake sekunde odnosili sa apsolutnom brigom i pažnjom. Uvijek je osigurala da mi je udobno i bez bezbolno. Čak i kroz endodonciju koja je trajala satima, pošto je morala pomno očistiti mrežu korijena. Nikad u životu nisam imala toliko povjerenja u ikoga u medicinskoj struci, a posjetio sam stotine stomatoloških ordinacija ovdje u Americi. Vedrana je učinila upravo ono što je bilo najbolje za svaki individualni zub, čime je sačuvala više mojih pravih zuba, a rezultati govore sami za sebe! Vedrana mi je vratila osmijeh i promijenila moj život.

Rose ChampionPittsburgh, PA, USA

Napokon je gotovo i ne mogu biti sretniji !!! Hvala Vedrani Grbac Golčić za nevjerojatan rad. Nisam mogao izabrati boljeg zubara na svijetu !!! Također, zahvalni smo na nevjerojatnoj gostoljubivosti, osjećamo se kao kod kuće u Rijeci, u Hrvatskoj !!! Vidjet ćete nas često !!!

JohnSeattle, SAD

Vedrana je bez sumnje najbolji zubar koji je ikada radio na mojim zubima. Preporučio ju je moj suprug koji je kod nje obavio opsežne dentalne radove, uključujući i lijepe kozmetičke krune, doputovala sam iz Amerike u Hrvatsku da je posjetim, jer su stomatolozi ovdje vrlo ograničeni u praksi ...

SnowNew York, SAD

... Njena praksa nije ništa slično onome što imamo u Sjedinjenim Američkim državama. Prema pacijentima se odnosi sa zapanjujućom njegom. Njezina je ordinacija ugodna i osjećate se kao da provodite dan u spa centru. Vedranina praksa je toliko dobra da redovito putujem iz SAD-a u Hrvatsku zbog mojih stomatoloških potreba i preporučujem svim mojim prijateljima da učine isto.

CereNew York, SAD

There are so many good things about my experience with Dr. Grbac, I could write a book. Beautiful location, welcoming office, very clean studio, highly skilled & friendly team of professionals that have kept me healthy & looking better. I will continue to fly from the other side of this Earth for her quality of work. See you soon Vedrana.

Andrew S.Las Vegas, USA

Vrlo profesionalna čak je i djeca vole

Kristijan Vitezic

Izvrsna usluga, profesionalna i ljubazna liječnica.

GAJ d.o.o.Rijeka, Croatia

Ugodan ambijent, divna sestra i nježna doktorica. Topla preporuka i za djecu i za odrasle.

Daria MarušićRijeka, Croatia

Vrlo profesionalna doktorica kako s odrslima,tako i sa djecom. Sestra ljubazna i za svaku pohvalu.

DavorRijeka, Croatia

Divni, profesionalni, stručni. Za svaku pohvalu i preporuku!

Iva Plese

Ambijent odlican, osoblje stručno i ljubazno. Za svaku pohvalu

Kristina Vulic

Profesionalno i ugodno. Iskrena preporuka!

Marko Mark

Stupite u kontakt s nama!

Bit će nam drago da nam se javite
da vidimo kako vam možemo pomoći

Stupite u kontakt s nama!

Bit će nam drago da nam se javite
da vidimo kako vam možemo pomoći